Cases til inspiration

 

Her finder I cases skrevet på baggrund af erfaringer gjort i forskellige typer af køkkener.

 

Alle cases kan udprintes eller downloades.

 

Klik på navnet på den case du ønsker at læse, for at åbne den op i et nyt vindue.


 

Borgerne får mere økologi uden ekstra omkostninger > 

En kommunal beslutningtagers erfaring med økologisk omlægning

 

Borgerne faar mere okologi

 


 

Det Økologiske Spisemærke beriger mad og madhåndværk >

En køkkenleder fortæller om sine egne erfaringer med økologisk omlægning. De startede ud med at bage brød og kager selv og har nu Det Økologiske Spisemærke i guld

 

DØS beriger mad

 


 

Hospitalspatienter spiser mest økologisk i Randers >

Regionshospitalet Randers fortæller om, hvordan de i deres køkken anvender 80 % økologiske råvarer uden at hæve madbudgettet

 

Hospitalspatienter Randers

 


 

Brugerinvolvering styrker uddannelsen >

Læs om hvordan Erhvervsskolerne Aars efteruddanner køkkenpersonale og ruster fremtidens ernæringsassistenter til at lave mad med økologiske råvarer.

 

Brugerinvolvering styrker

 


 

Økologisk mad giver vuggestuebørn gode oplevelser uden flere omkostninger >

Høgevængets Vuggestue fortæller om, hvordan de har fået Det Økologiske Spisemærke i guld efter kun et års arbejde og helt uden omkostninger

 

Okologisk mad i vuggestue

 


 

Økologi i undervisningen ruster elever til fremtiden >

En uddannelsesinstitutions erfaringer med økologisk omlægning

 

Okologi i undervisningen

 


 

Et køkken fortæller om spisemærkets gevinster >

Et køkken fortæller, hvilke gevinster der er ved spisemærket.

 

Et koekken fortaeller om

 


 

vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top