Rapporter og undervisningsmaterialer

 

Her finder du:

 

  • Rapporter og undersøgelser

  • Pjecer og hæfter

  • Undervisningsmaterialer 

 

 

Klik på titlen, for at åbne dokumentet i et nyt vindue.

 


 

Rapporter og undersøgelser 

 


Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - ændringer i økologiprocent og medarbejdertilfredshed

 

Rapport om betydningen af en økologisk omlægningsprocess på køkkenmedarbejderes arbejdsmotivation og –glæde.

 

Økologisk omstilling af off. køkkener under økologisk handlingsplan 2020

 


 

Omlægning til økologi - hvad koster det?

 

Rapport om hvordan prisen på økologisk omlægning kan mindskes ved øget fokus på madspild.

 

omlaegning til okologi 

 


 

Erfaringsopsamling mht. redskaber og undervisningsmateriale til økologiomlægning i offentlige køkkener

 

Resultatet af kvalitativ undersøgelse, udarbejdet af NIRAS, med fokus på økologiomlægning i offentlige køkkener.

 

Erfaringsopsamling mht. redskaber og undervisningsmaterialer til okologi 

 


 

Undersøgelse af økologi i offentlige køkkener, fra beslutning til praksis - delrapport

 

Kvalitativ undersøgelse om erfaringer med økologisk omlægning i offentlige køkkener og indblik i en række danske kommuner - en delrapport.

 

Kvalitativ undersoegelse af okologi i off. koekkener

 


 

Undersøgelse om omlægning til økologi i offentlige køkkener - delrapport

 

Kvalitativ undersøgelse af økologi i offentlige køkkener - en delrapport.

 

Kvalitativ undersoegelse af okologi i off. koekkener delrapport 

 


 

Omlægning til økologi

 

Kortlægning af forbruger af økologiske fødevarer og erfaringer med omlægning i Aalborg, Aarhus, Furesø, Hvidovre og Bornholms regionskommune i efteråret 2013.

 

omlaegning til okologi i off koekkener

 


 

Patientkøkkenet Regionshospitalet i Randers

 

Rapport om køkkenomkostninger, synliggørelse af egenproduktion og kvalitet i patientkøkkenet på Regionshospitalet Randers.

 


 

Madspild i forbindelse med økologisk omlægning i offentlige køkkener

 

Rapport udarbejdet af DTU der undersøger madspild i forbindelse med omlægning til økologi.

 

Madspild i forbindelse med oekologiomlaegning i offentlige koekkener 

 

 


 

Pjecer og hæfter 

 


 

Ruth og Rasmus hader madspild – Madens historier

 

ruth rasmus madspild oekologi 

 


 

Ruth og Rasmus går økologisk – Madens historier

 

ruth rasmus okologi 

 


 

Økologi i køkkenet - det kan mærkes

 

Pjece med information om Det Økologiske Spisemærke.

 

kologi i kkkenet det kan mrkes 1 

 

 


 

Undervisningsmaterialer 

 


 

Undervisningstilbud: Det bæredygtige køkken

 

Det bæredygtige køkken er et gratis undervisningstilbud der er henvedt til erhvervsskolerne til hovedområdet fødevarer, jordbrug og oplevelser og herunder især uddannelsen ernæringsassistent og gastronomuddannelsen samt til dels bageruddannelsen.

 


 

Økologisk omstilling af en uddannelsesinstitution

 

Inspirationsmateriale med erfaringer fra den økologiske omstilling på Hotel- og Restaurantskolen.

 

Okologisk omstilling af en uddannelsesinstitution

 


 

Undervisningsmateriale om bæredygtighed og økologi

 

Undervisningsmaterialet Bæredygtighed og økologi henvender sig til uddannelserne i den erhvervsfaglige fællesindgang Mad til mennesker.

 

baeredygtighed okologi undervisningsmaterialer

 


 

vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top