Ny hjemmeside lanceret til hoteller, restauranter og cafeer

Publiceret den 28 august 2017

Fødevarestyrelsen har netop lancere en helt ny hjemmeside for de hoteller, restauranter og cafeer som enten allerede arbejder med Det Økologiske Spisemærke – eller som påtænker at omlægge til økologi og ønsker at markedsføre sig aktivt med Det Økologiske Spisemærke.

 

Nyt design-univers og gratis markedsføringsmaterialer

Den nye hjemmeside er udviklet eksklusivt til restaurationsbranchen, og har fokus på alle de gode kokkekræfter, der arbejder aktivt med økologi rundt om i landet.

 

Det visuelle look adskiller sig markant fra www.økologisk-spisemærke.dk, ligesom spisestederne kan bestille og downloade gratis markedsføringsmaterialer specielt udviklet til brug restaurationsbranchen.

 

Det indebærer bl.a. annoncer til sociale medier som Instagram og Facebook, webbannere, autosignaturer samt logo'er på engelsk, tysk og fransk til de kokke, som ønsker at markedsføre sig overfor udenlandske gæster. 

 

Øget fokus på økologi i restaurationsbranchen

Der findes mere end 2.100 økologiske spisemærker i Danmark, men kun 8-9 % findes iblandt restauranter, hoteller og caféer. Dette står i kontrast til, at restaurationerne står for en stor andel af de økologiske indkøb i foodservicebranchen.

 

Der vil derfor i fremtiden være øget fokus på hoteller, restauranter og cafeer, når det gælder om at udbrede økologien og Det Økologiske Spisemærke i Danmark.

 

Klik på linket til højre, og gå på opdagelse på den nye hjemmeside, og download de nye materialer til brug i dit hotel, restaurant eller cafe – God fornøjelse!

Læs mere

Se den nye hjemmeside 

Klik her >

 

vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top