Økologi for seks kroner

Maj 2013

Er det muligt at få økologisk kost for seks kr. per barn?

Læs mere >

Økologisk guld til eliten

Maj 2013

Michelinrestauranten Relæ får Økologisk Spisemærke i guld.

Læs mere >

Spisemærket til festivaler m.m.

Maj 2013

Det bliver nu nemmere at skilte med økologien ved midlertidige arrangementer som festivaler og markeder.

Læs mere >

Økologi i de danske hospitalskøkkener

Maj 2013

Nogle af landets største indkøbere af fødevarer er hospitalskøkkenerne. Indkøbet af fødevarer på hospitalerne udgør sammen med de andre offentlige køkkener et betydeligt potentielt marked for de økologiske producenter.

Læs mere >

Et køkken fortæller om spisemærkets gevinster

April 2013

Det betaler sig, at kaste sig ud i det, siger Hanne Vind fra Bispebjerghjemmet

Læs mere >

Økologisk spisemærke er nemt

Februar 2013

Køkkenpersonalet på Daginstitutionen Bornholmsgade troede, at det var besværligt at få Det Økologiske Spisemærke, indtil de opdagede at det blot kræver en halv times arbejde hver tredje måned.

Læs mere >

Råvarer af egen avl må indgå i den økologiske menu

Februar 2013

Institutionerne må bruge råvarer af egen avl uden at tælle dem med i økologiregnskabet.

Læs mere >