Spisemærket ved lejlighedsvise arrangementer

 

Northside festival 2016 

Events som festivaler og markeder kan få tilladelse til at skilte med Det Økologiske Spisemærke. Kravene til brug af spisemærket ved servering af mad ved lejlighedsvise arrangementer adskiller sig dog på flere punkter væsentligt fra kravene, som stilles til de permanente køkkener.

 

Økologiprocenten skal på grund af arrangementers begrænsede varighed, beregnes ud fra indkøb af de råvarer, som rent faktisk anvendes under arrangementet.

 

For at kunne anvende Det Økologiske Spisemærke ved events, skal arrangøren forinden have indhentet en tilladelse (et registreringsbrev) fra Fødevarestyrelsen, som oplister de konkrete køkkener, som kan anvende et spisemærke under arrangementet.

 

Læs mere i "Vejledning om økologisk storkøkkendrift" via linket i boksen til højre, se afsnit 5 "Økologisk spisemærke ved lejlighedsvise arrangementer"

Læs mere

Vejledning om økologisk storkøkkendrift

Læs mere >


Bestil materialer

Klik her >


Værktøjskasse til kommunikation af spisemærket

Klik her >

vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top