For underviseren

Underviser

 

Undervisningsmateriale om økologi

Som underviser med økologi på dagsordenen er det relevant at kende til Det Økologiske Spisemærke.

 

Det er vigtigt at fremtidens madhåndværkere kender til udviklingen indenfor økologi i foodservice. Det Økologiske Spisemærke kan være med til at vise dem, hvordan man håndgribeligt kan arbejde mod mere økologi.

 

Her på hjemmesiden har vi samlet de rapporter og materialer, der kan være relevant for dig som underviser, klik her >

 

Få mere at vide

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på økologi-området, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev der udkommer cirka én gang om måneden.

 

Du kan også finde meget mere interessant læsning om Det Økologiske Spisemærke under ’Nyheder’ og i vores materialesamling, samt se, hvad der er af kommende øko-arrangementer, under ’Events og kurser’.

 

Læs mere

Find rapporter og undervisningsmaterialer

Klik her >


Tilmeld nyhedsbrev

Klik her >


Se det økologiske Danmarkskort

Klik her >

 

vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top