Det Økologiske Spisemærke 90-100% økologi 60-90% økologi 30-60% økologi Økologisk Landsforening Miljø- og Fødevareministeriet - Fødevarestyrelsen Site in English

Hoteller og Restauranter

Det Økologiske Spisemærke er et statskontrolleret bevis på, at et spisested satser på økologi. Det Økologiske Spisemærke er gratis og viser, hvor stor en procentdel af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

10-års fejring

Få løbende information om 10-års fejringen af Det Økologiske Spisemærke i 2019

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Design eget materiale

Design jeres egne personlige materialer gratis med vores værktøj, fx plakater, postkort eller en regningsfolder.

Klik her for at designe jeres eget materiale

Appen "Økologiske Spisesteder"

- en guide til danskere og turister

Fødevarestyrelsen og VisitDenmark har sammen udviklet appen "Økologiske Spisesteder" som findes på både dansk, engelsk og tysk. Appen skal gøre det let for danskere og turister at finde vej til caféer, restauranter og hoteller med Det Økologiske Spisemærke. Appen er gratis og kan downloades her:
App-store
Google Play

 

The Balcony, Odense

The Balcony har på blot 3 måneder opnået det økologiske spisemærke i sølv (60-90%) Se filmen og hør om The Balcony's erfaringer og hvorfor det har givet god mening for dem at få spisemærket.

Comwell

Hotelkæden Comwell har 16 hoteller fordelt over hele landet. Det økologiske spisemærke er en del af Comwells bæredygtighedsprofil og en måde at efterkomme de fremtidige kunders ønsker og behov.

Vi kan hjælpe

Vi kan hjælpe

KONTAKT

Ansøg

Jeg vil gerne ansøge

ANSØG HER