Økologi, løver og snurrende tekopper

Publiceret den 11 juni 2018

Ny undersøgelse kortlægger mulighederne for økologiske spisemærke i danske forlystelsesparker. I Danmark er vi rigtig gode til økologi! Faktisk er de danske forbrugere verdensmestre i økologisk forbrug i privaten.

Læs mere >

Northside festival nærmede sig 100% økologi

Publiceret den 7 juni 2018

Da NorthSide-festival, slog dørene op til tre dages festligheder i Aarhus var de ifølge Økologisk Landsforening, blot et mulehår fra at være 100 procent økologiske i deres mad og drikke udbud.

Læs mere >

Vi håber, at du vil blive ved med at abonnere på vores nyhedsbrev

Den 25. maj 2018 trådte persondataforordningen, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft i hele EU. GDPR styrker din integritet i forbindelse med behandling af dine persondata.

Læs mere >

Nye tal: Historisk stor vækst i øko-salget

Publiceret den 07. maj 2018

Salget af økologi vokser med rekordfart. Danskerne købte økologiske fødevarer for 11,3 milliarder kroner i dagligvarehandlen i 2017, ifølge nye tal fra Danmarks Statistik. Det er en stigning på 31 procent i forhold sidste års opgørelse.

Læs mere >

Danmark inspirerer udlandet med Det Økologiske Spisemærke

Publiceret den 10 april 2018

Man siger at en god ide skal deles! Derfor er Fødevarestyrelsen heller ikke spor kede af at udlandet har kigget os over skulderen og ladet sig inspirere af Det Økologiske Spisemærke. 

Læs mere >

Tilbageblik på Foodexpo 2018 - sikke en fest!

Publiceret den 10. april 2018

Tak til alle jer der kiggede forbi Fødevarestyrelsens stand på Foodexpo 2018 i Herning.  Messen havde i alt ca. 27.000 besøgende fordelt over tre dage, så der var fart på over hele linjen - særligt på Fødevarestyrelsens smoothiecykler.

Læs mere >

Ny app guider både danskere og turister til økologiske spisesteder

Publiceret den 28. marts 2018

​Fødevarestyrelsen og VisitDenmark har sammen udviklet appen "Økologiske Spisesteder" som findes på både dansk, engelsk og tysk. Appen skal gøre det let for danskere og turister at finde vej til caféer, restauranter og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Læs mere >

Opjustering af tal: Der bliver købt meget mere økologi end først antaget

Publiceret den 1. marts 2018

Danmarks Statistik opjusterer nu detailomsætningen af økologiske fødevarer i år 2015 og 2016. Der er blevet langet mere økologi over disken end først antaget.

Læs mere >

Nye materialer på dansk, engelsk tysk og fransk. Se dem online her!

Publiceret den. 28 februar 2018

Fødevarestyrelsen har fået udarbejdet nye flotte pixi-foldere om Det Økologiske Spisemærke på flere forskellige sprog. Hvis du ikke er så heldig at have et fysisk eksemplar i hånden, så kan du nu kigge med online.

Læs mere >

Kør grøn energi og bliv inspireret af Cateringlandsholdet på Foodexpo 2018

Publiceret den 30. januar 2018

I år kan du møde Fødevarestyrelsen i hal J3 (øko-hallerne) og høre mere om, hvordan du let kommer i gang med Det Økologiske Spisemærke og Måltidsmærket. Du kan også lave mad med Cateringlandsholdet eller konkurrere mod din kollega om, hvem der først kan cykle en "greenie" klar!

Læs mere >