Sølv-fejring af Fødevarestyrelsens kantine

Publiceret 4. juni 2015

Kantinen i Fødevarestyrelsen Glostrup har arbejdet hårdt for at modtage Det Økologiske Spisemærke i sølv. Herunder kan I se og læse om, hvordan sølv-mærket blev fejret i kantinen i Glostrup hvor både ledelse, medarbejdere og køkkenmedarbejdere deltog.  Bliv inspireret til jeres egen fejring!

 

Selve spisemærke fejringen foregik i spiseområdet i frokostpausen. Derfor var der mange medarbejdere til stede som tog del i fejringen og deltog i en øko-quiz.

 

Sølv-mærket blev hyldet med tale fra Fødevarestyrelsens direktør, Esben E. Rasmussen, som også overrakte det indrammede spisemærke i sølv til kantinepersonalet.

 

Kantinepersonalet fortalte frokostgæsterne om, hvordan de arbejder med økologi og hvordan de har kunnet nå målsætningen om min. 60% økologi uden at sprænge budgettet.

 Soelv fejring2

 

Kantinen havde bagt en lækker økologisk "sølv" kage og lavet rabarbersaft til alle medarbejderne.

 

Soelv fejring

 

Kantinen var blevet pyntet med materialer fra fejringspakken, som blandt andet består af; sølv balloner, bordryttere, badges samt øko-quiz postkort. Og så var der pustet sølv serpentiner ud på bordene.

 

 FVST Soel fejring

 

Bordrytter soelv

 

Der blev også udtrukket vindere af en øko-quiz som medarbejderne på forhånd havde udfyldt og afleveret. Quizzen blev lavet ud fra postkortene 'Quiz - tip en 4'er' og der var lækker økologisk chokolade til de heldige vindere.

 

Soelv fejring1

 

Når din kantine opnår et spisemærke i enten guld, sølv eller bronze vil I automatisk få tilsendt en fejringspakke fra Fødevarestyrelsen som indeholder en masse materialer som kan bidrage til fejringen af spisemærket.

 

Få idéer til fejring og læs mere om fejringspakken via linket i boksen til højre  >Læs mere

Find fejringspakken

Klik her >


Få flere idéer til fejring af spisemærket

Klik her >
vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top