Cafe Ganefryd: Økologisk vegetar mad i Latinerkvarteret

Publiceret den 22. august 2017

For den vegetariske café Ganefryd i Latinerkvarteret i Aarhus, har økologi altid været det naturlige valg. Ikke fordi caféen er opstået som en knopskydning på en helsekostforretning, men fordi de synes, at det at lave velsmagende kvalitetsmad, hænger uløseligt sammen med rene økologiske råvarer.

 

God smag og kvalitet

Hos Café Ganefryd bliver alting, lige fra ketchup til vegetarbøffer lavet fra bunden med økologiske råvarer og kun tilsat en god portion hjemlig hygge. Med økologiske råvarer får cafeen den gode kvalitet og smag som de ønsker, og deres gæster værdsætter, at maden samtidig hverken indeholder kød eller rester af sprøjtemidler.

 

Adskiller sig fra alle de andre

For to år siden valgt caféen så at få bevis på deres store økologiske indsats. De ansøgte nemlig om Det Økologiske Spisemærke i guld, som nu pryder deres indgangsparti, menukort, flyers og aktivt bruges på de sociale medier. Det Økologiske Spisemærke er bestemt noget, som kunderne har lagt mærke til ”Vi kan mærke, at det, at vi er en økologisk café tiltrækker kunder og vi kan bruge Det Økologiske Spisemærke til at adskille os fra de andre”, siger ejer Emma Bach Wolff.

 

Café Ganefryd deltog også i den økologiske fejringsdag sidste år, hvor de flagede op for deres økologiske spisemærke på de sociale medier. Igen i år var caféen med på fejringsdagen og lancerede i den forbindelse en helt ny toasted sandwich på den økologiske fejringsdag.

vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top