NORD: Fastfood i nye klæder

Publiceret den 22. august 2017

Drømmen om et convenience-koncept med gode økologiske råvarer var noget, som Annette Møller Therkelsen længe havde drømt om. For tre år siden udlevede hun så drømmen, da hun startede virksomheden NORD der serverer 100 % økologisk fastfood ’i nye klæder’.

 

Tapasmåltider som omdrejningspunkt

Hos NORD er rugbrød og nordiske tapasmåltider omdrejningspunktet. Deres mest populære produkt, som har været en bestseller fra dag ét, er deres nordiske rugbrødstapas, bestående af seks små stykker smørrebrød og desserter som følger årstidens råvarer. Tapasmenuen nytænkes jævnligt, og i skrivende stund indeholder boksen alt fra laks med ørredrogn til chokolade med rabarbercreme, for blot at nævne nogle få.

 

Et klart signal til kunderne

NORD holder til i Aarhus Street Food men turnerer også rundt i landet med deres foodtruck til bl.a. festivaller, private fester og større sportsevents. NORD har Det Økologiske Spisemærke i guld, hvilket er kundens garanti for, at butikken anvender mellem 90-100 % økologiske råvarer. Det er samtidig noget Annette Therkelsen er utroligt stolt af, at kunne skilte med: ”Når kunden ser Det Økologiske Spisemærke i vores stand, er det et klart tegn på, at vi gør vores for at beskytte naturen, dyrene og omverdenen. Vi vil med NORD gerne bevise, at vi er et sundere og mere bæredygtigt alternativ til andet fastfood”.

 

Eneste stand med et økologisk spisemærke

Det Økologiske Spisemærke giver da også NORD en klar konkurrencefordel på Aarhus Street Food, da de lige nu er den eneste stand med et økologisk spisemærke: ”Dét at vi er den eneste stand med Det Økologiske Spisemærke gør, at folk tilvælger os fremfor andre. Vi er stolte af vores spisemærke og viser det frem ved at have badges på vores uniformer og skiltning udenpå vognene”, fortæller Annette.

 

NORD ser frem til den økologiske fejringsdag fredag den 1. september, hvor de vil fejre deres guldmærke og lave ekstra larm i gaden for økologien, da man på dagen kan købe deres rugbrødstapas til en særlig god pris.

vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top