Ny hjemmeside specielt for restaurationbranchen

Publiceret den 26 september 2017

www.økologiske-spisemærke.dk/restaurant

Det er adressen på en helt ny hjemmeside for de hoteller, restauranter og cafeer som enten allerede arbejder med Det Økologiske Spisemærke – eller som påtænker at omlægge til økologi.

 

Nyt design-univers og gratis markedsføringsmaterialer

Den nye hjemmeside er udviklet eksklusivt til restaurationsbranchen, og har fokus på alle de gode kokkekræfter, der arbejder aktivt med økologi rundt om i landet.

Her kan du bestille og downloade masser af gratis markedsføringsmaterialer specielt udviklet til brug restaurationsbranchen.

Det indebærer bl.a. annoncer til sociale medier som Instagram og Facebook, webbannere, autosignaturer samt logo'er på engelsk, tysk og fransk til de kokke, som ønsker at markedsføre sig overfor udenlandske gæster. 

 

Masser af nye muligheder

I Danmark findes mere end 2.100 økologiske spisemærker men restauranter, hoteller og caféer udgør kun 8-9 %.

 

Den nye hjemmeside sætter derfor restaurationsbranchen i fokus og byder på masser af ny inspiration samt muligheden for første gang nogensinde at købe særligt udviklede materialer i form af ekslusive skilte til væg eller bord. Skiltene sælges af Økologisk Landsforening og kan bruges af hoteller, restauranter eller cafeer som allerede har Det Økologiske Spisemærke.

 

Klik på linket til højre, og gå på opdagelse på den nye hjemmeside, og download de nye materialer til brug i dit hotel, restaurant eller cafe – God fornøjelse!

Læs mere

Gå på opdagelse på den nye hjemmeside 

Klik her >

 

vaelg oeko fordi

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

to-top