Økologi, løver og snurrende tekopper

Publiceret den 11 juni 2018

Ny undersøgelse kortlægger mulighederne for økologiske spisemærke i danske forlystelsesparker. I Danmark er vi rigtig gode til økologi! Faktisk er de danske forbrugere verdensmestre i økologisk forbrug i privaten.

Læs mere

 

Vil du fortsat modtage vores nyhedsbrev?

Publiceret den 26. maj 2018

Den 25. maj 2018 trådte persondataforordningen, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft i hele EU. GDPR styrker din integritet i forbindelse med behandling af dine persondata.

Læs mere

 

Danmark inspirerer udlandet

Publiceret den 10 april 2018

Man siger at en god ide skal deles! Derfor er Fødevarestyrelsen heller ikke spor kede af at udlandet har kigget os over skulderen og ladet sig inspirere af Det Økologiske Spisemærke. 

Læs mere

 

Ny app er din guide til økologiske spisesteder

Publiceret den 28. marts 2018

​Fødevarestyrelsen og VisitDenmark har sammen udviklet appen "Økologiske Spisesteder" som findes på både dansk, engelsk og tysk. Appen skal gøre det let for danskere og turister at finde vej til caféer, restauranter og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Læs mere

 

Nye pixi-foldere på dansk, engelsk tysk og fransk

Publiceret den. 28 februar 2018

Fødevarestyrelsen har fået udarbejdet nye flotte pixi-foldere om Det Økologiske Spisemærke på flere forskellige sprog. Pixien skal være med til at fortælle økologi-interesserede i Danmark og resten af verden om Det Økologiske Spisemærke. 

Læs mere

Northside festival nærmede sig 100% økologi

Publiceret den 7 juni 2018

Da NorthSide-festival, slog dørene op til tre dages festligheder i Aarhus var de ifølge Økologisk Landsforening, blot et mulehår fra at være 100 procent økologiske i deres mad og drikke udbud.

Læs mere

 

Nye tal: Historisk stor vækst i øko-salget

Publiceret den 07. maj 2018

Salget af økologi vokser med rekordfart. Danskerne købte økologiske fødevarer for 11,3 milliarder kroner i dagligvarehandlen i 2017, ifølge nye tal fra Danmarks Statistik.

Læs mere

 

Tilbageblik på Foodexpo 2018 - sikke en fest!

Publiceret den 10. april 2018

Tak til alle jer der kiggede forbi Fødevarestyrelsens stand på Foodexpo 2018 i Herning.  Messen havde i alt ca. 27.000 besøgende fordelt over tre dage, så der var fart på over hele linjen - særligt på Fødevarestyrelsens smoothiecykler.

Læs mere

 

Opjustering af tal: mere økologi end først antaget

Publiceret den 1. marts 2018

Danmarks Statistik opjusterer nu detailomsætningen af økologiske fødevarer i år 2015 og 2016. Der er blevet langet mere økologi over disken end først antaget.

Læs mere