Vind øko-middag i konkurrence på Facebook!

10.09.2019

Det Økologiske Spisemærke fylder 10 år! Vi afholder i den forbindelse en konkurrence hvor du bl.a. kan vinde en øko-middag . Konkurrencen forløber i ugerne 37-40.

I forbindelse med Det Økologiske Spisemærkes 10 års fødselsdag afholder Fødevarestyrelsen en konkurrence hvor man kan vinde forskellige øko-middage, som er sponsoreret af spisesteder med Det Økologiske Spisemærke. Præmierne er alt fra kaffe og kage til overnatning i trætoppenene i Rønne.

Hvem kan deltage?

Personer som er fyldt 18 år og bosat i Danmark, Færøerne eller Grønland, og som har en Facebookprofil. Ansatte ved Fødevarestyrelsen kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Hvordan deltager du?

Konkurrencen foregår på Fødevarestyrelsens Facebook side. Deltag i konkurrencen ved at trykke på knappen 'tilmeld dig' i quizopslaget på Fødevarestyrelsens Facebook side og besvar spørgsmålene.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup.

Konkurrencen løber fra den 11. september til den 2. oktober. 2019. 

Vi trækker løbende lod blandt alle svar.  Der trækkes lod om gavekort sponsoreret af:

Tolv Haner, Cafe K-ærlighed, Comwell, Cafe Karen, HUSET, Sinatur hotellerne, Kaløvig Kursuscenter, Kaffesmeden, Restauranten Vingårdens Bord på Vester Vedsted Vingård, Cafe Fika, Madselskabet Silkeborg, Bindia, Den gamle avlsgaard, Brøchner Hotels, Desis Pandekager.

Præmierne variere i pris og størrelse.

Vinderne får direkte besked via mail og/eller telefon. Er der nogen af vinderne, vi ikke kan få fat på inden for 7 dage, udpeges der nye vindere.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Fødevarestyrelsen anvender ikke vindernes kontaktoplysninger til andet end afsendelse af præmien, og vinderens oplysninger opbevares ikke. 

Fødevarestyrelsen er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Fødevarestyrelsen forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Fødevarestyrelsen er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Fødevarestyrelsen afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmien pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Fødevarestyrelsen sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Fødevarestyrelsen forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Fødevarestyrelsen sig retten at ekskludere brugere uden varsel.