De private spisesteder forsætter med økologien

22.02.2021

Under Corona-krisen har ikke mindst restaurationsbranchen været hårdt ramt af nedlukninger. Alligevel er der virksomheder, der har brugt tiden på at udvikle deres forretning, blandt andet ved at omlægge til en mere økologisk profil på menukortet. Seneste eksempel er Comwells hotel- og konferenceenheder i Odense, der netop har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke med bronzeordningen. Det betyder, at de nu har mellem 30-60 % økologi i deres køkkener. Derudover er de det første konferencested i Odense med Spisemærket, og sikkert ikke det sidste.

Samme udvikling ses i resten af landet og i andre brancher. Alene i de to første måneder af 2021 er der registreret to nye hoteller, et hostel, en café samt to restauranter, der nu har Det Økologiske Spisemærke.

Du kan finde flere spisesteder med Spisemærket på appen "Økologiske Spisesteder", som Fødevarestyrelsen og VisitDenmark har udviklet. App'en gør det nemt for danskere og turister at finde vej til caféer, restauranter og hoteller med Det Økologiske Spisemærke. Læs hvordan du tilmelder dit private spisested på hjemmesiden. Appen er naturligvis gratis og kan dowloades via fra app-store  eller Google Play