Jubilæums billede med dame der holder jordkloden på et fad, med teksten

Kom til sommer-netværksstafet for fremtidens økologiske og bæredygtige køkken!

24.06.2021

Kom til sommer-netværksstafet for fremtidens økologiske og bæredygtige køkken. Økologisk Landsforening og Kost- og Ernæringsforbundet inviterer efter sommerferien køkkenprofessionelle til netværksstafet fem steder i landet. Der vil være fokus på hvordan man skaber et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højsædet og masser af velsmag.
 
Som afsender af Det Økologiske Spisemærke og De officielle Kostråd – godt for sundhed og klima, bakker Fødevarestyrelsen op om arrangementerne. Og hvordan skaber man så et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højsædet og masser af velsmag? Spørgsmålet fylder mere og mere på dagsordenen i køkkener over hele landet. Hver dag arbejder mange lokale kvalitetsproducenter hårdt for at gøre det nemmere for restauranter, kantiner og andre professionelle køkkener at købe mere lokalt og bæredygtigt. Der vi vil være arrangementer over hele landet, I Aalborg, Aarhus, Kolding, København og Køge - se det fulde program og tilmeld dig her:
Du kan se frem til en spændende sensommerdag i august, hvor vi blandt andet vil arbejde på at skabe stærke netværk og fællesskaber, samt se ind i fremtidens bæredygtige økologiske køkken. Vi håber, at du vil være med. Det er gratis at deltage i arrangementet. Da der er et begrænset antal pladser, er antallet af deltagere for hvert køkken begrænset til to personer. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Netværksstafetten er støttet af Promilleafgiftsfonden og Fonden for Økologisk Landbrug og er en del af et større fælles arbejde for at styrke den bæredygtige og økologiske profil blandt producenter, grossister og professionelle køkkener.