Hvem synes du skal vinde Kantineprisen 2023?

23.03.2023

Billede af tallerken

Landbrug & Fødevarer uddeler igen i år Kantineprisen til en kantine, der går forrest i den gastronomiske udvikling, og for første gang er økologi også et krav.

Ved du allerede nu, hvem du vil indstille? Så gør det Fokus på økologi, sensorik og smag – vi leder efter landets bedste kantine i 2023.... (goderaavarer.dk)

Som noget nyt i år har Kantineprisen fokus på økologi. Det betyder også, at den kantine du indstiller skal have ”Det Økologiske Spisemærke” i enten sølv eller guld. Og som om det ikke var nok, er der i år ekstra fokus på gastronomien og smagen. Derfor har Kantineprisen for første gang nogensinde allieret sig med Sol over Gudhjem Danmarks største kokkekonkurrence.

Tre af de nominerede kantiner skal deltage til en cook-off den 24. juni, hvor de skal bide skeer med landets ypperste kokke og testes i sensorisk oplevelse og smag i teltene på Sol over Gudhjem, når der skal laves mad til mange.

Hvilken øko-kantine synes du skal kåres som landets bedste? Du har mulighed for at indstille lige netop den kantine du ønsker. Du skal bare nå det inden d. 20. april 2023.

Afsløringen og fejringen af vinderen af Kantineprisen 2023 vil foregå på Fødevaredagen den 19. september 2023 på Hindsgavl slot.

Indstil din kandidat og læs mere om Kantineprisen på Landbrug & Fødevares hjemmeside  Fokus på økologi, sensorik og smag – vi leder efter landets bedste kantine i 2023.... (goderaavarer.dk). 

Eventuelle spørgsmål vedrørende Kantineprisen 2023 skal sendes til Landbrug & Fødevarer.

Fakta

  • Efter d. 20. april udvælges de nominerede kantiner, og Kantineprisens jury aflægger uanmeldt besøg i begyndelsen af juni.

  • Alle indstillede inviteres til en præsentationsdag den 3. maj 2023 på Axelborg.

  • Resultatet fra cook-off bidrager til den samlede score, der udgør året bedste kantine.